Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وایر، سفر قهرمانانه جیوتی کوماری برای نجات دادن جان پدر آن هم در زمانه شبوع کرونا از او یک قهرمان ملی ساخته و حتی تحسین ایوانکا ترامپ را هم برانگیخته است. دختر رئیس جمهوری آمریکا با انتشار تصویر جیوتی و پدرش روی دوچرخه در یک توییت، کار این نوجوان هندی را «همصدایی عشق و بردباری» توصیف کرد و آن را ستود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرای جیوتی از این قرار است که پدر او موهان پاسوان، راننده ریکشا (نوعی وسیله نقلیه پرکاربرد در هند) در شهر گورگان در ایالت هاریاناست و ۲۰ سال گذشته را در این شهر مشغول کار بوده است. موهان روز ۲۶ ژانویه تصادف می‌کند و از کار می‌افتد. به این ترتیب، جیوتی و مادرش ناچار می‌شوند برای مراقبت از او به گورگان بروند. از آنجا که مادر آشپز یک مرکز نگهداری کودکان روستایی است، نمی‌تواند بیش از ۱۰ روز پیش همسر و دخترش بماند و به روستا بازمی‌گردد.

پدر رو به بهبودی است که ناگهان کرونا از راه می‌رسد و دولت هند سه هفته قرنطینه اعلام می‌کند. با بدتر شدن اوضاع قرنطینه دو بار دیگر تمدید می‌شود و هند این روزها در چهارمین مرحله قرنطینه کروناست. با ادامه یافتن شرایط، پول و غذای جیوتی و پدرش یابان می‌یابد و حالا آنها ناچارند از محل اقامت خارج شوند و به خانه بازگردند. تنها وسیله بازگشت هم در دوران بی‌پولی یک دوچرخه است و وقتی موهان نمی‌تواند آن را براند، دخترش روی زین می‌نشیند و پدر بر ترک دوچرخه.

پدر و دختر روز هشتم ماه می سوی خانه در ایالت بیهار روانه می‌شوند و جز در یک مسیر کوتاه که یک راننده تریلی آنها را سوار می‌کنند، حدود ۱۲۰۰ کیلومتر را جیوتی رکاب می‌زند. این سفر طولانی حدود ۱۰ روز طول می‌کشد و سرانجام آنها روز ۱۷ می به خانه‌شان در روستای سیرهولی می‌رسند. از آنجا که اهالی روستا خارجی‌ها را راه نمی‌دهند، پدر مستقیم به قرنطینه می‌رود و دختر در خانه پیش مادرش می‌ماند. موهان پاسوان سه دختر و دو پسر دارد و جیوتی دومین فرزند اوست.

نکته جالب اینکه در مسیر طولانی تا خانه، برخی مردم هند پدر را به دلیل نشستن ترک دوچرخه دختر مسخره می‌کردند؛ همان روایت آشنای خرسواری ملانصرالدین و پسرش! پس از آنکه آوازه «دختر شیردل» هندی تا آن سوی مرزها هم رفت، فدراسیون دوچرخه‌سواری هندوستان تصمیم گرفت او را به اردوهای تمرینی تیم ملی در ماه ژوئن دعوت کند.

اگر جیوتی کوماری بتواند اردوها را با موفقیت پشت سر بگذارد و رکوردهایش جالب توجه باشد، به اردوی تمرینی آکادمی ملی دوچرخه‌سواری در ورزشگاه بین‌المللی ایندیرا گاندی در دهلی‌نو راه می‌یابد. او که تا کلاس هشتم درس خوانده، شاید بتواند در قامت یک قهرمان دوچرخه‌سواری به روستای زادگاهش بازگردد.

کد خبر 514198 برچسب‌ها كروناويروس هند دوچرخه سواری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس هند دوچرخه سواری دوچرخه سواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، وی افزود: هفته ملی ماما با شعار هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی برای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌ می کند.   صیادی خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.    رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه ۲ کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است.    وی با عنوان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد گفت:  این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقا جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در بیمارستان کمالی است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

دیگر خبرها

  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • «چشم و چراغ خونه» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • برگزاری رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در همدان
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • آمار ابدی مسی: 1200 گل + پاس گل!
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد