Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه حوادث رکنا، نخستین روز خرداد ماه امسال پدری در روستای سفید سنگان شهر تالش از خانه روستایی اش بیرون آمد و در حالیکه یک داس خونی در دست داشت فریاد زد من غریتم را ثابت کردم.

پرونده رومینا اشرفی دختر 13 ساله تالشی با فریادهای پدرش در روستای سفید سنگان لمیر شهر تالش رقم خورد و مردم با حضور در خانه روستای با جسد خونین رومینا اشرفی که با ضربه داس به گردنش کشته شده بود روبرو شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا قبل از قتل رومینا

رومینا اشرفی از چندی قبل با پسر 30 ساله ای به نام بهمن خاوری دوست شده بود و بهمن نیز رومینا را از پدرش خواستگاری کرده بود اما پدر رومینا مخالف این ازدواج بود تا حدی که رومینا به خاطر علاقه ای که به بهمن خاوری داشت و مشکلاتی که در خانه برایش بود تصمیم به فرار گرفت و با نوشتن نامه ای از خانه فرار کرده و به سراغ بهمن خاوری رفت.

آدم ربایی در پرونده رومینا اشرفی

پدر رومینا اشرفی با حضور در اداره پلیس ماجرا آدم ربایی دخترش را اعلام کرد و پلیس به کمک بزرگان منطقه موفق شدند دختر 13 ساله تالشی را به خانه بازگردانند و رومینا در دادسرا ادعا کرده بود که من امنیت جانی ندارم اما با توجه به اینکه پدر رومینا رفتار خوب و آرامی از خود نشان داده بود با دستور بازپرس به آغوش خانواده بازگشت.

رومینا اشرفی همراه خانواده اش به خانه بازگشت اما پدر رومینا با توجه به تصاویری که از دخترش در فضای مجازی با بهمن خاوری دیده بود عصبانی شد و در حالیکه رومینا اشرفی خواب و مادرش در حمام بود، پدر رومینا اشرفی با داس دست به قتل دخترش زد.

نظر کارشناسی

احمدرضا شیروانی روانشناس و مشاوره خانواده در خصوص پرونده رومینا اشرفی در برنامه خانه و خانواده رادیو ایران گفت: اساسی ترین موضوع که باعث ایجاد این هنجارها می شود بحث جهل است، انسان وقتی آگاهی کامل نداشته باشند سبب ایجاد چنین مسائل دردناکی می شود.

غیرت چیست؟

احمد رضا شیروانی افزود: برخی موارد هنوز برای انسان هنوز جا نیفتاده است، واژه غیرت شاید به معنای این باشد که برای کسی که دوستش داریم ایجاد امنیت کنیم، اما فکر اینکه فکر کند از روی غیرت کسی را از بین ببرد یا محدودش کند معنای غلطی است.

وی افزود: مواردی تحت عنوان تعصب در مسائل اجتماعی دیده می شود که این معضلات و اتفاقات انتقال نمی یابد، نمی توان پذیرفت که یک پدر به دخترش نگوید دوستت دارم یا عاشقتم، اگر دختر این تبادل احساسی را از پدر نشنود از چه کسی باید بشنود.

رفتار درست پدر با دختر

روانشناس و مشاوره خانواده ادامه داد: دختری که در خانه از پدرش محبت نبیند مطمئن باشید به راحتی به جای دیگری سوق داده می شود، اگر پدر به دخترش عشق بورزد دیگر هیچ پسری به راحتی نمی تواند دل دختر را ببرد ، از روی جهل و جهالت نباید به خودمان اجازه دهیم که به دخترمان نگوییم دوستت دارم و عاشقتم. دختر تشنه شنیدن این واژه از کسی است که در جایگاه رشد و بلوغش از جنس مخالف است.

تعصبات اشتباهی

احمد رضا شیروانی گفت: برخی از این تعصبات ربطی به مسائل دینی و اعتقادی ندارد، اگر به کسی که دوستش دارید حس امنیت ندهد غیرتی در کار نیست، دختر متوجه می شود هر اتفاقی بیفتد یک پناهگاه دارد. غیرت یعنی ایجاد حس امنیت در کسی که به عنوان ناموس مان است، اگر این حس امنیت آمد غیرت نیز معنی پیدا می کند.

وی افزود: اگر یک زن در جامعه برایش مزاحمتی پیش بیاید و از ترس نتواند به همسر یا خانواده اش بگوید به چه کسی بگوید؟! از ترس اینکه بگوید فتنه بدتری بیفتد و معضل جدی تری در دل جامعه رخ می دهد.

روانشنانس و مشاور خانواده عنوان کرد: عدم ارتباط عمیق بین پدر و دختر یعنی پدر پناهگاه دختر است، ایجاد ترس در فرزند یا همسر تولید معضل می کند، امروزه جهان یک دهکده جهانی است ویک دختر در روستا از طریق گوشی موبایلش می تواند با تمام دنیا ارتباط برقرار کند.

آزادی فرزندان بعد از سن 18 سالگی

احمدرضا شیروانی اظهار داشت: سن قانونی در تمام جوامع دنیا 18 سالگی است، پس بهتر است تا این سن به فرزندان حس امنیت بدهیم و بعد از آن بگوییم آزاد هستید، بهتر از به فرزندانمان بگوییم تا 18 سالگی با ما پدر و مادرها بسازید. این یعنی درکنار فرزند قرار گرفتند و درک بهتر همدیگر تا فرزندان سازگارتر باشند و 18 سالگی ابتدایی ترین مرحله رشد یک انسان کامل است و تا این سن با فرزندانمان مدارا کنیم.

فرار از خانه

وی افزود: در گذشته می گفتند که آدم جای گرم و نرم را ول نمی کند و جای دیگری برود مگر اینکه جایی بهتر به او وعده داده باشند. رومینا اشرفی با توجه به حرف های بهمن خاوری که گفته شده به او پناه آورده است از خانه فرار کرده است.

احمد رضا شیروانی گفت: فرار دختر خیلی سخت اتفاق می افتد، زن و دختر تا آخرین مرحله حاضر نیست فضای خانه و خانواده را ترک کند مگر اینکه به سقف بی قراری و تنش برسد که تصمیم به فرار بگیرد.

گوینده: فاطمه آل عباس

خبرنگار: حسین خزائی فر

روانشناس: احمدرضا شیروانی

تهیه شده در برنامه خانه و خانواده رادیو ایران

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو یارانه دلار بورس کرونا کرونا در جهان رومینا اشرفی حوادث قتل فرار پلیس فضای مجازی اخبار حوادث ایران خانواده قتل عکس فیلم رومینا 13 ساله رومینا اشرفی رومینا دختر تالشی فیلم عکس تلگرام وحشتناک مرد تهران زن یک زن عجیب پلیس رومینا اشرفی بهمن خاوری پدر رومینا حس امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۹۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!

علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت؛

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم ها نسبت به لاک غلیظ ناخن های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

دیگر خبرها

  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • «چشم و چراغ خونه» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)
  • انسیه خزعلی سمت جنجالی را نپذیرفت: وقت ندارم!
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد